زودپز جی پاس مجهز به تایمر ۶۰ دقیقه ای جهت حفظ فشار داخلی دیگ می باشد که با تنظیم آن می توان مدت زمان حفظ فشار داخل دیگ را تعیین نمود. جهت پخت غذا با زودپز برقی جی پاس ابتدا دو شاخه را به پریز برق بزنید. سپس کلید را در وضعیت روشن قرار دهید. در این حالت نشان گر power روشن می شود.
دکمه انتخاب گر فشار را در جهت عقربه ساعت بپیچانید و مدت زمان حفظ فشار مورد نظر را انتخاب کنید. نشان گر دماHeating روشن می شود. زودپز شروع به گرم شدن کرده و فشار داخل آن بالا می رود. همزمان با بالا رفتن دمای داخل زودپز سوپاپ ایمنی درب بالا آمده و درب زود پز قفل میگردد و تا خالی نشدن کامل بخار درب آن باز نمی شود. وقتی مدت زمان حفظ فشار به اتمام رسید زودپز به صورت خودکار به حالت گرم نگه داشتنkeep warm می رود.
نشان گر گرم نگه داشتن روشن می شود. حال می توانید تنظیم کننده فشار را بچرخانید و در وضعیت تخلیهvent قرار دهید. زودپز شروع به تخلیه فشار می کند. وقتی فشار به اندازه کافی خارج شد زودپز دیگر سوت نمی زند. دسته درب زودپز را نگه داشته و آن را در خلاف جهت عقربه ساعت بچرخانید تا درب ثابت شود و دیگر حرکت نکند، سپس درب را بردارید. این زود پز طعم طبیعی غذا را حفظ کرده مانع هدر رفتن ویتامین های موحود در غذا می شود.